Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii montani au intervenit pentru a scoate din zăpadă două mașini blocate pe Vârful Bihor

digi24.ro
jandarmerie

Două maşini în care se aflau cinci turişti au rămas înzăpezite, sâmbătă, în zona Vârfului Bihor, fiind necesară intervenţia jandarmilor montani pentru scoaterea acestora din zăpadă, a informat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Alba, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, jandarmii din cadrul Postului Montan Arieşeni au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă după-amiaza, în zona Vârfului Bihor, pentru a ajuta la scoaterea a două autoturisme din zăpadă.

Solicitarea a venit din partea unui bărbat din judeţul Bihor, care a sesizat jandarmii despre faptul că el şi încă o persoană au rămas blocaţi cu maşina în zăpadă şi nu mai pot înainta. Aceeaşi persoană a menţionat şi că la aproximativ 50 de metri distanţă de ei se afla o altă maşină, cu trei pasageri, în aceeaşi situaţie.

"În scurt timp, echipajul de jandarmerie a ajuns în zona indicată, iar după aproximativ două ore, cu ajutorul autospecialei din dotare, au reuşit să scoată ambele maşini din zăpadă", au menţionat reprezentanţii IJJ Alba.

Conform imaginilor transmise de IJJ Alba, cel puţin doi dintre turişti erau îmbrăcaţi neadecvat pentru zona montană, în pantaloni scurţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.