Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii tulceni au intervenit pentru aplanarea unui conflict familial

digi24.ro
jandarmerie

Jandarmii tulceni au întocmit dosar penal unui bărbat şi fiului acestuia, după un conflict între cei doi, în timpul căruia a fost lovită şi mama tânărului, informează marţi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, potrivit agerpres.ro.

Agresiunile s-au înregistrat luni, iar jandarmii au intervenit după un apel la numărul unic de urgenţă 112 în care un bărbat a reclamat că fiul său l-a strâns de gât după ce i-a reproşat că nu ar trebui să consume alcool şi că este timpul să-şi găsească un loc de muncă.

"Fiind întrebat de cele întâmplate, fiul bărbatului care a reclamat conflictul, în vârstă de 40 de ani, a declarat că a consumat un litru de alcool, iar tatăl lui a început să ţipe şi să-i reproşeze mai multe lucruri, lovindu-l cu pumnul în zona feţei. Mama tânărului a intervenit pentru a aplana conflictul dintre cei doi, însă a fost şi ea lovită în zona capului de către soţul ei. Cei trei implicaţi în scandal au declarat jandarmilor faptul că nu au nevoie de îngrijiri medicale", precizează IJJ.

Potrivit sursei citate, lucrătorii IJJ au întocmit pe numele celor doi bărbaţi actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.