Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmul care era coronasceptic și împotriva măștii a murit de COVID-19: Ce a spus înainte de a muri

Facebook
Ionuț Câmpean

Ionuț Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, care a murit la 43 de ani, infectat cu SARS-CoV-2, a fost coronasceptic până când s-a îmbolnăvit. Jandarmul posta pe pagina sa de Facebook mesaje prin care punea la îndoială virusul, însă după ce a ajuns în spital făcea apel la ceilalți să aibă grijă, că boala este foarte grea.

Jandarmul sibian, care a murit miercuri seara infectat cu SARS-CoV-2 nu a crezut în virus până nu s-a îmbolnăvit. El posta pe Facebook mesaje prin care punea la îndoială existența COVID-19 și chiar întreba câți bani pot fi luați pentru ca cineva să afirme că are COVID.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

„A naiba treabă, nu are COVID niciunul de la fabricile astea din Sibiu, săraci ați fost, săraci rămâneți” sau „Pentru cei cu creierul la ei viața merge înainte... pentru restul, mască...” ori „Cât de săraci sunteți, mă, să luați bani să ziceți că aveți corona?” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de jandarmul de 43 de ani înainte de a se îmbolnăvi.

Ultimul mesaj de acest fel pe pagina sa de Facebook apare chiar în 20 octombrie, cu 3 zile înainte de a ajunge la spital, deși se pare că el deja stia că are virusul.

Citește și: Alexandru Rafila profețește dezastrul: În maxim o lună cazurile de coronavirus se pot dubla, iar decesele, tripla!

În 23 octombrie, jandarmul a fost internat, prin UPU, pe secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

În 25 octombrie, speriat de ceea ce i se întâmplă, jandarmul și-a făcut selfie de pe patul de spital și făcea apel la cei care au fost ca el și nu a crezut, spunând că boala e grea.

Citește și: Simona Halep a câștigat procesul cu ANAF! Ce sumă uriașă are de recuperat sportiva

„O boală mai grea ca acest covid cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic, încă în luptă cu boala!”, scria jandarmul.

Deși a primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secția de Boli Infecțioase, evoluția bărbatului a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii de miercuri, a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil.

Citește și: Gabriela Firea, atac dur la adreasa Guvernului Orban: ‘În acest moment, Guvernul nu îşi mai pune problema dacă să crească TVA, ci cu cât să crească TVA’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.