Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jane Birkin a anunțat că își publică jurnalele pe care le ţine de la vârsta de 12 ani

Jane Birkin

Actriţa şi cântăreaţa britanică Jane Birkin îşi va publica, în luna septembrie, jurnalele pe care le ţine de la vârsta de 12 ani, potrivit AFP.

Ea susţine că volumul nu va reprezenta o autobiografie şi că va fi publicat în limba franceză. „Cu siguranţă nu va fi o autobiografie. În prezent, le traduc chiar eu”, a declarat Birkin într-un interviu acordat Le Populaire du Centre, scrie news.ro.

Birkin a afirmat că a scris jurnale până în 2013, până la moartea fiice sale Kate. „În aceste caiete nu vorbesc deloc despre viaţa mea profesională, filmele mele sau cântecele mele”, a spus artista în vârstă de 71 de ani.

„Când a murit Kate, mi-am pierdut încrederea ca mamă. Nu am ştiut ce să fac apoi. Sper ca aceste jurnale să poată consola oamenii, care vor descoperi o persoană complet instabilă”, a mai spus ea.

Jane Birkin, cunoscută pentru rolurile jucate în filme regizate de Michelangelo Antonioni, Jean-Luc Godard şi Agnes Varda, precum şi pentru celebrul model de geantă căruia brandul Hermes i-a atribuit numele artistei, şi-a început cariera la vârsta de 20 de ani, în filmul „Împuşcătura/ Blow Up”, regizat de Michelangelo Antonioni, în care a interpretat rolul unui model nud.

Birkin - membru al Amnesty International şi International Human Rights Federation - este faimoasă, de asemenea, pentru duetul „Je t’aime… moi non plus”, din anul 1969, cu Serge Gainsbourg, soţul ei de la acea vreme. Cântecul a fost adaptat într-un film omonim, regizat de Gainsbourg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.