Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jannik Sinner se pregătește să-și facă debutul la turneul de tenis de la Rotterdam, după succesul său la Australian Open

Guliver/GettyImages
tenis

Tenismanul italian Jannik Sinner, noul campion de la Australian Open, joacă în această săptămână primul său turneu după finala de la Melbourne, unde a câştigat primul său titlu de Grand Slam, transmite Reuters.

Sinner (4 ATP, 22 ani), învins de Daniil Medvedev în finala din 2023 de la Rotterdam, este principalul favorit în absenţa rusului pe care l-a învins în cinci seturi cu 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3 la Australian Open, potrivit Agerpres.

''Încerc să fiu fericit pe teren şi să progresez ca jucător. Acesta este singurul lucru pe care îl pot controla. Sunt fericit că sunt numărul patru în acest moment. Sigur, visul meu este să devin numărul unu în lume şi voi munci cât de mult pot pentru asta'', a spus Sinner înaintea debutului la Rotterdam, marţi, contra olandezului Botic van de Zandschulp.

Sinner nu şi-a văzut încă părinţii după succesul din Australia, mai ales cu atenţia tot mai mare de care se bucură: ''A fost ciudat pentru mine şi mult mai ciudat pentru ei. Îi voi vedea după acest turneu. Voi merge la locuinţa părinţilor mei. Vorbim la telefon şi sunt nişte jurnalişti în afara casei. S-a schimbat puţin cu siguranţă. Dar sunt încă aceeaşi persoană care eram înainte de Australia şi părinţii mei sunt la fel''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.