Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Japonia a învins Indonezia și s-a calificat în optimi la Cupa Asiei

etimg.com
minge

Japonia a învins miercuri Indonezia cu 3-1 în ultimul meci din Grupa D a Cupei Asiei, pentru a-și asigura o clasare între primele două echipe și a se califica în optimi. Irak s-a clasat pe primul loc cu maximum de puncte, după victoria cu 3-2 în fața Vietnamului, cu un gol marcat în minutul 102.

Japonezul Ayase Ueda a marcat de două ori pentru echipa lui Hajime Moriyasu, care a terminat pe locul al doilea cu șase puncte, în timp ce irakianul Aymen Hussein a ajuns în fruntea clasamentului marcatorilor turneului cu al patrulea și al cincilea său gol.

Japonia a preluat conducerea cu 1-0, când a obținut un penalty în minutul 2, acordat după o verificare VAR și transformat de Ueda.

Japonia și-a dublat avantajul prin același Ueda, servit ideal în careul de 6 metri de Ritsu Doan, în minutul 52. Ueda a fost appoi la originea autogolului din minutul 87, când Justin Hubner a încercat să-i blocheze șutul.

Indonezia a marcat un gol de consolare în prelungiri, prin Sandy Walsh care a marcat primul său gol pentru națională.

În celălalt meci din Grupa D, Vietnamul a preluat conducerea chiar înainte de pauză, când Bui Hoang Viet Anh a marcat dintr-o fază fixă, dar Khuat Van Khang a fost eliminat pentru al doilea galben la pauză.

Irakul a egalat la două minute după reluare, Rebin Sulaka marcând cu capul după un corner, înainte ca Hussein să înscrie cu o lovitură de cap în minutul 73.

Vietnamul a fost aproape de a obține un punct în timpul suplimentar de joc, când Nguyen Quang Hai a egalat în minutul 91, dar Irakul a obținut un penalty, transformat cu calm de Huessein în al 12-lea minut al timpului adițional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.