Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Japonia. Un mort şi trei răniţi în EXPLOZII simultane din capitala Tokyo - FOTO

O persoană a murit şi trei au fost rănite, duminică, în explozii produse în două locaţii dintr-un parc din Utsunomiya, capitala prefecturii Tochigi, la nord de Tokyo, a anunţat poliţia locală, citată de Kyodo, potrivit agerpres.

Persoana care şi-a pierdut viaţa a fost găsită cu arsuri pe corp în Parcul Joshi, după ce poliţia a primit un apel telefonic în jurul orei local 11.40 (02.40 GMT) prin care era anunţată că o persoană a fost văzută cuprinsă de flăcări după ce a fost auzit zgomotul unei explozii.

Citeşte şi: Actriță porno, acuzații GRAVE la adresa lui Donald Trump

Cele trei persoane rănite se aflau de asemenea în parc, unde este în desfăşurare un festival de folk. Unul dintre răniţi, un bărbat, ar fi tratat pentru răni provocate de un şrapnel.

Cu puţin timp înainte de incident, mai multe maşini au luat foc într-o parcare din apropiere în jurul orei 11.30, după ce în zonă s-au raportat explozii. Potrivit Kyodo, nimeni nu a fost rănit în exploziile din parcare. În imaginile difuzate de televiziunea publică pot fi văzute două maşini arse la circa 200 de metri de parc şi o bancă distrusă la marginea parcului.

content-image

Ambele incidente s-au produs într-o zonă centrală, unde se situează clădirile municipalităţii. Parcul este situat la o distanţă de circa 500 de metri de o staţie de metrou. Conform NHK, citată de Reuters, poliţia investighează dacă există legături între cele două incidente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.