Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaqueline Cristian, alias Contesa Dracula, s-a calificat în sferturi la Transylvania Open

gds.ro
Jaqueline Cristian

Jaqueline Cristian s-a calificat miercuri seara în sferturile de finală ale turneului de tenis Transylvania Open, de la Cluj Napoca, după ce a eliminat-o în optimi pe favorita numărul 5, australianca Alja Tomljanovic (43 WTA). În turul următor Cristian ar putea juca cu Simona Halep, anunță Mediafax.

Proaspăt poreclită „Contesa Dracula”, Jaqueline Cristian (105 WTA) a câștigat, după un meci foarte disputat, în două seturi, cu 7-6 (5), 7-5, după două ore și 14 minute de joc.

Primul set a fost un adevărat „montagne russe” pentru româncă, ea conducând cu 5-1 și având mai multe șanse de a închide setul. În cele din urmă, Cristian s-a impus la tiebreak, în care a fost condusă cu 0-3, revenind și câștigând cu 7-5.

În setul secund, Cristian a avut 5 șanse de break în game-ul doi, niciuna valorificată. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 4-3, când românca a reușit break-ul și la 5-3 a servit pentru set și meci.

Din păcate, Cristian a ratat o minge de meci și australianca a făcut rebreak.

La 6-5, românca s-a mobilizat impresionant și a fructificat cea de a patra șansă de meci, câștigând setul cu 7-5 și calificându-se în sferturile de finală, după un meci jucat inteligent, cu multă determinare, mai ales în momentele esențiale.

„A fost o luptă incredinbilă și cred că Dracula îmi poartă noroc. Mulțumesc pentru sprijin, l-am simțit de aici. Știam că e o jucătoare bună, mă așteptam la o astfel de luptă, iar asta face victoria și mai specială. Vreau să mă bucur de ea alături de familie, de prieteni si de echipa mea.”, a spus Contesa Dracula, alias Jaqueline Cristian, la interviurile de pe teren.

„Am lucrat din greu pentru aceste momente, alături de echipa mea, care m-a sprijinit foarte mult. A fost un meci intens. E foarte special să fac acest rezultat acasă. Am început așa, cu pelerina contelui Dracula și sper să o duc așa până la sfârșitul săptămânii.”, a mai spus sportiva din România.

În sferturile de finală, Cristian se va întâlni cu câștigătoarea meciului dintre Simona Halep și Varvara Graceva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.