Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, l-a sfătuit să renunțe la contestarea alegerilor

Jared Kushner si Trump

Donald Trump nu are susținere nici din partea familiei! Jared Kushner, ginerele și consilierul superior al lui Donald Trump, l-a abordat pe președinte pentru a renunța la contestarea alegerilor, relatează CNN.

Această acțiune al lui Jared Kushner vine în urma unei declarații a lui Trump. La câteva momente după ce CNN l-a proiectat ca președintele ales pe Joe Biden, Trump a zis că fostul vice-președinte „se grăbește să se pozeze în mod fals ca învingător” și „cursa este departe de a se termina”.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise

„Nu mă voi odihni până când poporul american nu va avea numărul de voturi oneste pe care le merită și pe care democrația le cere”, declarase Trump, care a mai adăugat că bătălia juridică a campaniei va începe luni.

Directorul adjunct al campaniei Biden-Harris, Kate Bedingfield, a declarat că nu a existat nicio comunicare între Biden și Trump sau reprezentanți ai acestora de când Biden a fost proiectat președinte.

Citește și: Jurnalistul Radu Tudor trage semnalul de alarmă! Iată ce animale sunt purtătoare ale unei versiuni mutante de SARS-CoV-2 ce poate fi transmisă oamenilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.