Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jason Derulo îşi pregăteşte debutul în actorie

twitter
jason derulo

Artistul american a vorbit, într-un interviu, despre aşteptările sale pentru anul viitor, când va juca în primul său film. Derulo a mărturisit că vrea să îşi extindă şi afacerile, scrie observator.tv.

Într-un interviu acordat presei din Austria, Jason Derulo a făcut anunţul pe care fanii îl aşteptau. Artistul va debuta, anul viitor, pe marile ecrane, într-o adaptare a cunoscutului musical "Cats". Este latura sa artistică pe care a cultivat-o în timp.

Jason Derulo: Partea de actorie e foarte importantă pentru mine şi nu cred că mulţi oameni ştiu că am fost la şcoala de actorie şi că am făcut facultatea de actorie, nu de muzică.

Starul în vârstă de 29 de ani le-a vorbit fanilor şi despre pasiunile sale. Este mulţumit de impactul pe care l-a avut până acum în muzică.

Citește și: Gipsy Kings concertează la Cluj-Napoca și București în decembrie

Jason Derulo: Sunt mereu inspirat de viaţă. Sunt inspirat de oamenii din jurul meu, de prietenii mei, de familie, de lucrurile prin care trec. Sunt inspirat de lucrurile pe care le învăţ de la ei.

După ce va demonstra lumii întregi că poate să joace şi în filme, artistul vrea să îşi dezvolte şi afacerile. Deţine 13 în momentul de faţă, dar în 10 ani vrea să treacă de 100. Cât despre planurile de sărbători, Jason Derulo vrea să ia o pauză pentru a se bucura de Crăciun şi Anul Nou alături de familie şi prieteni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.