Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jean-Claude Juncker, anunț CRUCIAL pentru economia Europei: 'Șomajul și deficitul au scăzut'

junker

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, a susținut la summitul de la Sibiu că Uniunea Europeană nu se află în aceste momente în criză, din moment ce reușește să adopte 80% din propunerile dezbătute.

Citește și: VIDEO Donald Tusk, mesaj în limba română: 'M-am îndrăgostit de Sibiu, toată lumea s-a îndrăgostit de dumneavoastră'

„A fost unul dintre cele mai ușoare summituri la care mi-a fost dat să particip pentru că presedintia română și Klaus Iohannis au pregătit foarte bine această reunine. N-au fost presiuni să luam o decizie urgentă și n-am fost presati

De multe ori se spune ca UE nu a stiu sa se ridice la nivelul așteptărilor, dar avem peste 13000 de directive propuse de UE. UE nu e in criză daca reuseste sa adopte peste 80% din propuneri. S-ar fi putut face mai mult daca institutiile ar fi reusit sa propuna sistemul de azilanti. Tot ce nu s-a realizat speram sa se realizeze după alegerile europene.

Față de 2014 șomajul a scazut si a revenit la un nivel comparabil cu 2007. Deficitul iar a scazut. Sa spunem că totul merge proste este o eroare”, a spus Jean Claude Junker.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.