Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene: 'Să spunem că totul merge prost e o eroare. Dar, nici să spunem că totul merge bine și perfect'

Inquam Photos / Octav Ganea
Juncker

Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a declarat joi, la finalul summitului informal UE de la Sibiu, că să spunem că totul merge prost în cadrul structurii europene ar fi o eroare, dar nici nu există perfecțiune, potrivit mediafax.

Citește și: Greșeala uriașă făcută Radu Mazăre! Ce a declarat consulul Madagascarului

De multe ori se spune că UE nu a știut să se ridice la înălțimea așteptărilor, dar avem peste 30 de directe care în proporție de 80% au fost adoptate. Sigur că s-ar fi putut face mai multe, dar instituțile europene ar fi reușit să prezinte și cele 7 propuneri din 2017 privind sistemul de azil. Atunci lanțul ar fi fost și mai impresionat. Dar aș putea spune că esențialul există. Tot ce nu s-a realizat sperăm să se realizeze în a doua jumătate a anului", a declarat Jean Claude Juncker președintele Comsiei Europene.

Citește și: Protestatarii #Rezist ies la atac, după ce au fost săltați de jandarmi! ‘Noi nu discutăm pe lege’

"Am constat azi că sloganul meu To be big on big and to be small on small este un slogan care a fost adoptat de ceilalți actori de asemenea. E important să privim lucrurile europene îndeaproape și să constatăm că față de 2014 șomajul a scăzut și a revenit la un nivel comparabil cu cel de dinainte de criza din 2007. Deficitele au scăzut. Să spunem că totul merge prost e o eroare. Dar nici să spunem că totul merge bine și perfect. Ar fi incomplet", a mai spus Juncker, la Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.