Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

JENANT: Sediu PSD, debranşat de la reţeaua de energie electrică

PSD

Un sediu PSD dintr-un oraş cu primar social-democrat funcţia de ani de zile fără să plătească energia electrică. Miercuri, 7 ianuarie, reprezentanţii ENEL au debranşat clădirea de la reţea.

Sediul organizaţiei locale a PSD din oraşul Petrila a rămas miercuri fără curent electric după ce ENEL a întrerupt furnizarea energiei. Motivul? Reprezentanţii ENEL au descoperit că social-democraţii nu aveau contract cu furnizorul, deşi la sediu era instalat un contor. Cu alte cuvinte, consumau energie electrică fără să plătească, scrie hunedoaralibera.ro.

Gheorghe Bobar, președintele PSD Petrila, a recunoscut, miercuri, pentru Gazeta de Dimineață, că sediul formațiunii pe care o conduce a fost debranșat de la curent. Acesta susţine că sediul este proprietatea primăriei, iar social-democraţii nu ştiau care este situaţia alimentării cu energie electrică.

Potrivit sursei citate, PSD-ul nici măcar nu are un contract de închiriere pe spațiul ce aparține primăriei condusă de social-democratul Ilie Păducel. Șeful PSD Petrilamai  susține că partidul va fi obligat de furnizorul de electricitate să achite penalități și că va face demersurile pentru a intra în legalitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.