Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jennifer Aniston a dezvăluit rețeta ei de salată preferată: actrița de 54 de ani urmează principiul alimentar 80/20 pentru a se menține în formă

cnn.com
john aniston, jennifer aniston

Jennifer Aniston a dezvăluit, în sfârșit, rețeta ei de salată preferată. Combinația preferată a actriței este "foarte consistentă" și include "întotdeauna" brânză, a spus ea. Aniston urmează principiul alimentar 80/20, ceea ce înseamnă că face alegeri alimentare sănătoase în 80% din timp.

După ce anul trecut a negat că o rețetă virală de salată a fost cea pe care o mânca în timpul filmărilor la "Friends", Aniston a dezvăluit ce conține rețeta ei de bază, scrie Mediafax.

Aniston a împărtășit rețeta pentru Today, unde discuta desore un antrenament online cu impact redus, ușor, care folosește benzi de rezistență și mingi. Actrița a spus că obișnuia să se forțeze cu antrenamente lungi și epuizante, crezând că trebuie să transpite mult pentru un antrenament bun, dar acum apreciază beneficiile antrenamentelor mai scurte, cu mișcări mai reduse, dar funcționale și conștiente. Așa că acum face antrenamente de 10-20 de minute care solicită mai puțin corpul - și continuă să mănânce salate.

Rețeta de salată a lui Jennifer Aniston: salată verde, ciuperci, varză, roșii, avocado, măsline, parmezan, pecorino sau feta, migdale, semințe de floarea-soarelui, un ou și oțet.

"Îmi place să consum ciuperci. Îmi plac mugurii de varză. Îmi plac roșiile. Avocado, măsline, obligatoriu brânză - nu voi renunța niciodată la brânza mea. Migdale feliate, semințe de floarea-soarelui. Oul completează salata cu adevărat consistentă", a declarat Aniston.

Dar actrița nu mănâncă aceeași salată în fiecare zi. Recent a fost văzută consumând o salată formată din pui, roșii, castraveți, fasole, parmezan și puțină vinegretă.

Aniston urmează abordarea 80/20. Potrivit Insider, Aniston a declarat pentru Elle că dieta ei înseamnă că face alegeri alimentare sănătoase 80% din timp și este mai relaxată 20% din timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.