Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jennifer Lopez e iar singură, la 51 de ani: S-a despărțit de iubitul mai tânăr pentru că a înșelat-o chiar înainte de nuntă

https://en.wikipedia.org/
jennifer lopez

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez s-au despărțit. Potrivit revistei People, cei doi au decis să pună capăt relației. Ei s-au logodit în 2019 și au amânat nunta de două ori.

Cântăreața și actrița, Jennifer Lopez, şi fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez, au decis să pună capăt relației lor, potrivit People.com.

Citește și: Datele care răstoarnă criticile! Situația făcută publică de Rareș Bogdan

Apropiații cuplului spun că despărțirea s-ar fi produs în urmă cu câteva săptămâni, în timp ce alte surse din presă mondenă susțin că cei doi au hotărât, ieri, să meargă pe drumuri separate. Presa de peste ocean speculează că ruptură dintre cei doi ar avea la baza o infidelitate.

Rodriguez ar fi înșelat-o pe JLo cu starleta Madison LeCroy.

Citește și: Atac fără precedent la Mircea Dinescu: ‘Pușlama ordinară’

Cei doi au format un cuplu începând din anul 2017. Ei s-au logodit în 2019 și ulterior au anunțat că intenționează să se căsătorească.

Totuși, nunta a fost amânată de două ori, iar în martie 2021 vedetele au anunțat că s-au despărțit.

Citește și: Medicul Răzvan Constantinescu reacționează la atacul lui Florin Cîțu: ‘Pramatia aia schizoidă m-a făcut terorist’

JLo a mai fost căsătorită de două ori, timp de 10 ani, cu cântărețul Marc Anthony și cu dansatorul Chris Judd. Cu actorul american Ben Affleck a fost logodită, relație care nu s-a finalizat cu un mariaj.

Alex Rodriguez este considerat unul dintre cei mai bine plătiți sportivi americani, cu o avere de peste 500 de milioane de dolari. Cei doi au câte doi copii din relațiile anterioare.

Citește și: Adina Alberts face publice conversații de pe WhatsApp: ‘Cazul m-a zdruncinat teribil. Mama ei susține că a fost ucisă de malpraxis’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.