Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția din SUA îi plătește despăgubiri lui Ambramovici: I-a percheziționat ilegal proprietățile!

ilfattoquotidiano.it/
Roman Abramovici

Poliţia din Jersey a recunoscut că a făcut percheziţii ilegale în spaţii ce ar avea legătură cu miliardarul rus Roman Abramovici şi a acceptat că plătească pagubele şi să prezinte scuze, potrivit unui document oficial consultat joi de Reuters.

Poliţia din Jersey a primit mandate de percheziţie şi a percheziţionat proprietăţi presupus legate de Abramovici în aprilie 2022, confiscând documente şi dispozitive, potrivit documentului oficial semnat de un tribunal din Jersey.

Într-un ordin de consimţământ datat 9 noiembrie şi confirmat de două surse, poliţia din Jersey a recunoscut că "mandatele de percheziţie fuseseră obţinute ilegal" şi a acceptat faptul că "mandatele de percheziţie ar trebui anulate", potrivit unei copii a documentului consultat de Reuters.

Poliţia din Jersey nu a răspuns deocamdată la o cerere scrisă de a comenta asupra acestui subiect, potrivit agenţiei de presă britanice.

Poliţia a acceptat de asemenea să plătească daune şi costuri, confirmând că toate copiile documentelor confiscate în timpul percheziţiilor au fost distruse şi că poliţia va prezenta scuze lui Abramovici, potrivit documentului oficial menţionat.

"Domnul Abramovici a acţionat întotdeauna în conformitate cu legea, suntem bucuroşi că poliţia din Jersey a recunoscut (greşeli) în legătură cu aceste percheziţii ilegale şi nefondate", a declarat purtătoarea de cuvânt a lui Abramovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.