Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jerzy Brzeczek a demisionat din funcţia de selecţioner al echipei Poloniei

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Jerzy Brzeczek a demisionat din funcţia de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a Poloniei, a anunţat, luni, federaţia poloneză (PZPN), citată de Reuters, potrivit Agerpres.

Brzeczek (49 ani) a condus naţionala Poloniei din iulie 2018 şi a calificat-o pe EURO 2020, turneu final care a fost amânat pentru vara acestui an din cauza pandemiei de coronavirus. În mai, Brzeczek şi-a prelungit contractul până la finalul anului 2021. El îl înlocuise la cârma naţionalei pe Adam Nawalka.

Totuşi, PZPN a anunţat plecarea sa, luni, pe Twitter, cu doar două luni înaintea debutului campaniei pentru Cupa Mondială din 2022.

Citește și: Dragnea ia primul contact cu procurorii DNA în 2021 - A fost adus de la penitenciar pentru audieri în dosarul vizitei în SUA

''Aş vrea să îi mulţumesc antrenorului Brzeczek pentru munca depusă la echipa naţională'', a afirmat preşedintele federaţiei, Zbigniew Boniek.

Fostul mijlocaş, care a adunat 42 de selecţii (4 goluri) la reprezentativa Poloniei, a mai antrenat în cariera sa echipele Rakow Czestochowa, Lechia Gdansk, GKS Katowice şi Wisla Plock.

Brzeczek încheie mandatul la echipa naţională după 24 de partide, dintre care a câştigat 12, a remizat 5 şi a pierdut 7.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.