Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

JO 2022 - Patinaj artistic: Americanul Vincent Zhu, testat pozitiv la Covid-19

Icehq.com.au
patinaj artistic patinatoare

Patinatorul american Vincent Zhou a fost testat pozitiv la Covid-19 în urma controalelor zilnice de la Jocurile Olimpice de la Beijing, cu o zi înainte de programul scurt din concursul individual de patinaj artistic, a anunţat Federaţia americană de patinaj artistic (USFS), citată de Reuters.

Zhou, 21 ani, originar din California, va fi supus altor teste, care dacă vor fi negative îi vor permite totuşi să participe la programul scurt de marţi.

Alături de colega sa Karen Chen, Vincent Zhou a cucerit medalia de argint în concursul olimpic pe echipe de duminică.

''Cu siguranţă este o veste nefericită. M-am antrenat cu el tot timpul şi ştiu că merită să fie aici, în acest moment, cu noi toţi. Sunt cu siguranţă dezamăgită de asta, dar sper că el va putea reveni cât mai repede alături de noi'', a spus Karen Chen.

Chen a adăugat că şi-a luat precauţii suplimentare pentru a evita o infectare în Satul Olimpic, după ce zeci de sportivi au fost testaţi pozitiv după sosirea la Beijing începând cu 23 ianuarie: ''Fac ceea ce pot controla, fie că este vorba de mască dublă, că îmi dezinfectez mâinile tot timpul, purtarea de mănuşi, evitarea atingerii feţei. Acesta sunt lucruri pe care le pot controla, aşa că mă concentrez pe ele''.

Zhou s-a clasat al şaselea la JO 2018 de la PyeongChang, iar în octombrie s-a clasat pe primul loc la Skate America Grand Prix, după ce l-a învins pe Nathan Chen, triplu campion mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.