Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joachim Low: 'Pare că Pământul se apără contra omului care crede că poate orice şi le ştie pe toate. Lumea a cunoscut un burn-out colectiv'

www.digisport.ro
Joachim Low

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, şi-a exprimat, miercuri, părerea despre pandemia de coronavirus, în cadrul unei videoconferinţe alături de managerul sportiv al forului german, Dieter Bierhoff, potrivit news.ro.

Citește și: ‘Măsuri drastice’! Cum ar putea fi monitorizați cei aflați în carantină sau izolare din cauza coronavirusului

":Pare că Pământul se apără contra omului care crede că poate orice şi le ştie pe toate. Lumea a cunoscut un burn-out colectiv. Era imposibil să se mai accelereze ritmul. Incendiile din Australia sau Ebola din Africa ne-au atins, dar doar puţin. Acum se întâmplă ceva ce afectează întreaga lume, iar acum remarcăm tot ce contează: prietenii, familia şi respectul unora faţă de alţii", a declarat Low.

Tot miercuri, preşedintele federaţiei germane, DFB, Fritz Keller, a subliniat că se ia în calcul şi o recurgere la şomaj parţial în cadrul forului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.