Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joan Laporta (FC Barcelona) promite explicaţii în cel mai scurt timp în cazul Negreira

digisport.ro
Joan Laporta
Laporta, într-un mesaj instituţional fără întrebări după un act public, a spus că va prezenta în curând toate explicaţiile legate de aceste plăţi în valoare de 1,4 milioane euro.

Laporta a precizat că în primul său mandat (2003-2010) ''aceste servicii'' de la compania fostului arbitru Negreira au fost efectuate "cu factura şi suport pe hârtie şi video'', iar facturile au fost plătite pentru ''serviciile prestate''.

De asemenea, Laporta s-a plâns de scurgerile de date şi de documente care au loc de când cazul a ieşit la lumină şi a profitat de ocazie pentru a răspunde preşedintelui La Liga, Javier Tebas, care luni a cerut demisia lui Laporta, dacă nu va da explicaţii convingătoare.

''Nu-i voi face plăcerea, pentru că Barcelona aparţine membrilor săi. Nu este surprinzător. Am fost avizaţi că Tebas este în spatele unei campanii de denigrare împotriva Barcelonei şi a mea. Tebas continuă cu obsesia lui pentru Barca şi cu fobia lui pentru clubul nostru. Cine încearcă să dăuneze imaginii lui FC Barcelona şi să-i diminueze istoria va avea un răspuns ferm din partea entităţii'', a adăugat Laporta.

Într-o declaraţie către Cadena SER, Enriquez Negreira a explicat că nu există documente la firma sa, deoarece munca sa a constat în a consilia verbal clubul Barcelona, printre alte aspecte, cu privire la modul în care jucătorii ar trebui să se comporte în faţa fiecărui arbitru şi că nu a favorizat niciodată Barca prin nicio decizie sau delegare de arbitri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.