Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocuri întunecate în campania pentru Primăria Capitalei: 'Au fost la mănăstire ca s-o oprească'

Vrajitoarea Vanessa

E nebunie totală în lupta pentru fotoliul lăsat liber de către Sorin Oprescu la Primăria Capitalei. 12 oameni se bat pentru a fi primar, dar se pare că jocurile au fost deja făcute. Cel puţin aşa se spune.

Nu a fost însă doar o campanie pe faţă. Ies la iveală amănunte incendiare care ar fi putut schimba istoria. Vrăjitoarea Vanessa detonează bomba. Aceasta spune că s-a încercat prin orice mijloace ca Gabriela Firea să fie stopată din cursă. Totul pare halucinant. "Sunt foarte mulţi oameni impotriva Gabrielei Firea. S-au încercat jocuri impotriva ei. Unii dintre candidaţi "practică" manastirile. Se duc la manastiri in secret si ce spun acolo, numai ei ştiu. Nici la manastire daca se duc, sau la o vrajitoare, nu se poate schimba nimic. Gabriela Firea are succesul de partea ei. Cea mai potrivita dintre toţi e Gabriela Firea la modul cum gandeste si cum vrea", a dezvăluit Vanessa.

Aceasta a ţinut să spună că Robert Turcescu nu are absolut nicio şansă în această cursă. "El a fost altceva. A facut parte din mai multe structuri ale tarii. ", a sspus vrăjitoarea.

Vanessa a făcut o radiografie şi a tuturor celor şase sectoare din Capitală. La Sectorul 1, favoritul ei este candidatul PSD, Dan Tudorache, în timp ce Alexandru Nazare sau Laura Chiriac par că au pierdut lupta încă înainte de a ajunge alegătorii la urne.

La Sectorul 2, Vanessa spune că ar putea avea loc o mare surpriză. "E posibil să iasă Dumitru Pelican, dar bătălia este deschisă.  Nu îi dau nicio şansă iubitului Alinei Petre, Dan Cristian Popescu", e previziunea acesteia.

Deşi toată lumea ar fi crezut că Vanessa ar merge pe mâna unei doamne la Sectorul 3, vrăjitoarea nu mizează absolut deloc pe Cristina Pocora, Roxana Wring sau Elena Petrescu: "Rămâne tot Robert Negoiţă".

Deşi se părea că Piedone îi va aduce deservicii lui Răzvan Sava, cărţile spun cu totul altceva. La Sectorul 4 va fi bătaie până la ultimul vot. Actualul Primar general interimar şi Daniel Băluţă de la PSD merg "cap la cap": "Unul dintre ei doi va fi primar, dar e bătaie mare. Piedone îl poate ajuta intr-un fel sa castige".

La Sectorul 5 bătălia pare a fi câştigată înainte de a se ajunge la urne. Chiar dacă sondajele îl dau pe liberalul Ovidiu Raeţchi aproape de Marian Vanghelie, fostul PSD-ist nu va avea nicio problemă să câştige. O spune chiar Vanessa. "Are sanse foarte mari domnul Vanghelie. As vrea sa fie in continuare primar la Sectorul 5. A facut foarte multe pentru sectorul lui. A construit mult: Oamenii sunt cu probleme financiare mai mari acolo. E o zona mai la periferie. Eu am intalnit multi care au spus ca au fost ajutati şi sprijiniti de primarie. Nu i-a refuzat niciodata pe oameni. A avut şi el pb cu DNA-ul, dar nu conteaza. Daca o analizam logic, toata lumea din politică a avut probleme. Au fost la audiero. Să isi faca treaba ca a facut-o bine de atatia ani de zile.", spune Vanessa.

O nouă bombă a fost detonată la Sectorul 6. PSD şi PNL pierd Primăria. Răzvan Mironescu şi Gabriel Mutu nu au şanse în faţa lui Ştefan Florescu. "Mi se arata in carti ca ar fi o persoană potrivită pentru acest sector. Locuitorii ar avea multe beneficii de pe urma lui", a încheiat vrăjitoarea.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.