Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocuri periculoase în Guvern. Combinații cu USR și PLUS pentru asigurarea unui viitor călduț

Jocuri interesante se fac pe ultima sută de metri înainte de campania electorală. Se pare că unul din cei mai importanți membri ai Cabinetului Dăncilă se gândește și la ce va fi după ce nu va mai exista actualul guvern și încearcă aranjamente pentru un loc călduț.

Vezi și: Fosta logodnică a olandezului ARUNCĂ ÎN AER ancheta din România: bărbatul a fost internat la Psihiatrie

Cum nu va mai fi minister la minister, Sorina Pintea s-ar gândi cu tot mai mult interes spre funcția de primar al Municipiului Baia Mare, condus în acest moment de Cătălin Cherecheș. Greu de bătut actualul edil... și de aceea orice ajutor în plus e bine venit. De ce nu USR și PLUS... că tot sunt la modă.

Pentru a dovedi bună credință ministrul a dat undă verde unor proiecte controversate inițiate de influentul deputat de Cluj, Emanuel Ungureanu (a se observa sprijinul activ acordat proiectelor USR privind industria tutunului și altele din Parlament).

Se spune că deputatul a participat de mai multe ori la ședințe ale ministrului Sorina Pintea cu directorii din subordine. Ca totul să fie ca la carte... oamenii USR au fost implantați chiar în biroul ministerial – se spune că una din consilierele ministrului a fost moștenită de la fostul ministru Vlad Voiculescu cu carnetul de membru USR cu cotizația la zi și care a ”propus și ordinul privind exportul paralel de medicamente” care a iscat un imens scandal în zona medicală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.