Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocuri subterane în PNL: Predoiu, atac VIOLENT la Orban

catalin predoiu

Lupta în interiorul PNL se ascute în vederea Congresului și principalii doi candidați la șefia partidului își aruncă săgeți unul către altul. Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, susține că anumite organizații totul se joacă pe prietenii și astfel se dă cale liberă către non-valori.

Citește și: Amănunte de ULTMĂ ORĂ despre fugarul Sebastian Ghiţă: Ce spune ministrul de Interne

Citeşte şi: Scandal IMENS şi acuzaţii dure în PNL: Un senator vrea DIZOLVAREA unei organizaţii

''Dacă vom continua aşa, cum se întâmplă în multe locuri, nu aici, să dăm cale liberă non-valorilor doar pentru că ne cunoaştem de mult sau suntem prieteni, nu vom ajunge la niciun rezultat. Cetăţenii aşteaptă de la PNL nu noul program de guvernare pe care partidul a ştiut să îl dea şi la fel de bine a ştiut să îl bage în sertar, ci oameni care pot oferi garanţia că le rezolvă problemele. Altfel, putem să ne batem cu cărămida în piept o sută de ani. PNL trebuie să vrea să fie altceva, nu un partid balama ci un partid al victoriei, nu un partid al vorbelor frumoase ci un partid al faptelor şi al soluţiilor concrete, aplicate, un partid care să stea drept, fără ezitare în faţa cetăţeanului'', a detaliat prim-vicepreşedintele liberal.

În PNL este cunoscut faptul că Ludovic Orban este bun prieten cu liderii vechi de organizații ai partidului și în această perioadă, Orban apelează la sprijinul acestora pentru a câștiga cursa internă cu Cătălin Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.