Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocurile pentru șefia Senatului: PSD ar lăsa interimar un vicepreședinte după demisia lui Tăriceanu

toader senat

Premierul Vioica Dăncilă a declarat, după ședința Comitetului Executiv PSD, că nu a fost adusă în discuție președinția Senatului, social democrații așteptând mai întâi ca liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu să demisioneze, iar o soluție până la finalizarea negocierilor este ca interimatul sa fie exercitat de un vicepreședinte.

"Nu am discutat despre președinția Senatului. Să își depună demisia din funcția de președinte al Senatului domnul Tăriceanu și apoi discutăm despre nume. Avem vicepreședinți care pot asigura interimatul. Vom discuta în cadrul reuniunii pe care o vom avea cu senatorii", a spus Viorica Dăncilă, la Mamaia.

Senatul îi are vicepreședinți pe Nicolae Moga, Doina Fedorovici si Serban Valeca, toti trei de la PSD, si pe Alina Gorghiu (PNL).

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că în prima zi a sesiunii parlamentare va demisiona oficial din funcția de președinte al Senatului..

Social-democrații au ca posibile variante pentru șefia Senatului pe Cristian Dumitrescu sau Ecaterina Andronescu, au precizat surse politice pentru Mediafax.

Citește și: SURSE - Dăncilă a lăsat PSD cu ochii în soare la Mamaia: restructurarea Guvernului se discută mai întâi cu Cotroceniul .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.