Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden a vorbit din nou despre cel de-Al Treilea Război Mondial

The Guardian
Joe Biden

Președintele american Joe Biden a subliniat încă o dată vineri că SUA nu vor trimite trupe terestre în Ucraina, informeaz[ CNN. „Nu vom lupta cu cel de-al treilea război mondial în Ucraina”, a spus Biden după ce a reiterat sprijinul deplin al Statelor Unite pentru aliații săi din NATO și a promis că SUA vor apăra „fiecare centimetru” din teritoriul NATO.

El a adăugat: „Vreau să fiu clar, totuși, ne vom asigura că Ucraina are armele necesare pentru a se apăra de o forță rusă invadatoare. Și vom trimite bani și ajutor alimentar pentru a salva viețile ucrainenilor.”

Biden a mulțumit, de asemenea, membrilor Camerei Reprezentanților pentru sprijinul acordat Ucrainei, menționând că a vorbit astăzi cu președintele ucrainean Volodymyr Zelensky timp de aproximativ o oră. Biden a adăugat că vorbește cu președintele ucrainean „aproape zilnic”.

Biden a subliniat, de asemenea, importanța ca SUA și aliații săi să meargă împreună în orice mișcare de contracarare a Kremlinului.

„Știu că uneori v-am frustrat, dar mai important decât să ne mișcăm când vrem este să ne asigurăm că toată NATO este împreună... Au vulnerabilități diferite decât noi”, a spus Biden.

Președintele american Joe Biden declara în 27 februarie 2022 că alternativa la sancțiunile împotriva Rusiei ar putea să fie cel de-al treilea război mondial.

„Există două opţiuni: Începe Al Treilea Război Mondial, adică fizic să intri în război cu Rusia, sau te asiguri că ţara care acţionează împotriva dreptului internaţional ajunge să plătească un preţ pentru ceea ce a făcut”, a spus Biden pentru youtuberul Brian Tyler Cohen, potrivit News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.