Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden condamnă ferm atacul de la Kramatorsk: 'O altă atrocitate oribilă comisă de Rusia!'

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a condamnat, vineri după-amiază, "atrocitatea oribilă comisă de Rusia" în gara din oraşul Kramatorsk, situat în estul Ucrainei, un atac soldat cu cel puţin 50 de morţi. "Atacul asupra unei gări este o altă atrocitate oribilă comisă de Rusia, prin atacarea civililor care încercau să fie evacuaţi şi să ajungă într-o zonă sigură", a declarat Joseph Biden, într-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter, relatează Mediafax.

"Vom continua asistenţa în materie de securitate şi furnizarea de armament pentru a ajuta Ucraina să se apere. Şi, împreună cu aliaţii şi partenerii noştri, vom susţine eforturile de investigare a acestui atac, pe măsură ce colectăm dovezi despre acţiunile Rusiei, pentru a-i trage la răspundere", a subliniat preşedintele Statelor Unite.

Vezi și: Noi acuzații din partea Rusiei după atacul de la Kramatorsk: 'Ucraina a lovit centrul Donețkului cu o rachetă similară; 17 oameni au murit'

Cel puţin 50 de oameni au fost ucişi în atacul cu rachetă care a vizat Gara din Kramatorsk, în estul Ucrainei. Preşedintele Volodimir Zelenski a denunţat "răul fără limită" al Rusiei.

În schimb, Ministerul rus al Apărării, susţine, potrivit cotidianului Le Figaro, că armata ucraineană a lansat deliberat o rachetă asupra gării din Kramatorsk.

Vezi și: Detaliul șocant descoperit pe racheta din Kramatorsk: pare să aibă scris pe ea cuvintele 'pentru copii' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.