Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden le-a primit pe campioanele WNBA de la Seattle Storm la Casa Albă

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Echipa Seattle Storm, campioana WNBA (liga profesionistă feminină nord-americană de baschet) din sezonul trecut, a fost primită luni de preşedintele Joe Biden la Casa Albă, informează agenţia EFE.

Preşedintele SUA a lăudat marele aport sportiv al campioanelor şi a evidenţiat, totodată, angajamentul lor în cauzele sociale care au schimbat vieţi, potrivit agerpres.ro.

Aceasta este prima vizită a unei echipe din NBA sau WNBA la Casa Albă după mandatul fostului preşedinte democrat Barack Obama, care a primit-o pe campioana NBA din 2016, Cleveland Cavaliers.

Cele două mari ligi de baschet au decis să boicoteze tradiţionalele vizite la Casa Albă în mandatul fostului preşedinte Donald Trump, după ce mari nume ale sportului s-au opus politicii acestuia şi nu i-au recunoscut statutul de cea mai înaltă autoritate a statului.

Biden a felicitat echipa din care fac parte şi trei jucătoare medaliate olimpice cu aur la Tokyo 2020, a şaptea medalie de aur consecutivă pentru echipa feminină a SUA.

Jucătoarele olimpice Sue Bird, Jewell Lloyd şi Breanna Stewart au fost cele care i-au înmânat preşedintelui Binde un tricou al echipei Seattle Storm.

"Ceea ce a făcut această echipă este extraordinar nu doar pe teren, ci pentru că a schimbat vieţi. Asta fac învingătorii, strălucesc şi ridică oamenii", a spus Biden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.