Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden, promisiune care poate îngropa economia americană: În prima zi de mandat anulează o decizie luată de Trump

DW
Joe Biden

Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, a promis, sâmbătă, că Statele Unite vor reveni în Acordul de la Paris de luptă împotriva modificărilor climatice în prima zi a mandatului său la Casa Albă, relatează AP, potrivit news.ro.

“Statele Unite vor reveni în Acordul de la Paris în prima zi a mandatului meu de preşedinte. Voi începe imediat să lucrez împreună cu omologii mei din lume pentru a face tot ce este posibil, inclusiv convocarea liderilor economiilor importante pentru un summit privind clima în primele mele 100 de zile de mandat”, a afirmat Biden.

Mai mult de 70 de lideri mondiali participă astăzi la întâlnirea virtuală la care se caută soluţii pentru reducerea emisiilor şi care are loc la a cincea aniversare a Acordului climatic de la Paris.

Preşedintele american în exerciţiu Donald Trump a catalogat modificările climatice drept o farsă şi a retras Statele Unite din Acordul de la Paris de luptă împotriva modificărilor climatice. Revenirea SUA în acord ar putea fi o lovitură pentru economia americană, care va trebui să treacă prin schimbări radicale pentru a reduce emisiile poluante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.