Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden se bucură de o popularitate în creştere - sondaj

dw.com
biden

Rata de aprobare a politicilor preşedintelui american, Joseph Biden, a fost în creştere în ultimele luni, atingând nivelul de 44,1% în ianuarie, potrivit rezultatelor unor sondaje citate de publicaţia The Hill, anunță Mediafax.

Politicile preşedintelui Biden sunt susţinute de 44,1% dintre cetăţenii americani, acesta fiind cel mai ridicat nivel de după luna octombrie 2021, conform rezultatelor sondajelor de opinie agregate de Institutul FiveThirtyEight. În noiembrie 2022, popularitatea preşedintelui SUA era la nivelul de 41,4%.

În schimb, 51% dintre cetăţenii americani dezaprobă politicile preşedintelui Biden, în scădere de la nivelul de 53,4%, înregistrat în noiembrie 2022.

Biden este în centrul atenţiei pe fondul criticilor opoziţiei republicane după depistarea unor documente clasificate din timpul mandatului său de vicepreşedinte.

Secretarul Justiţiei, Merrick Garland, a anunţat joi că a numit un procuror special, Robert Hur, pentru investigarea cazului documentelor clasificate găsite într-un fost birou universitar al lui Biden din Washington D.C. şi în reşedinţa acestuia din Wilmington, statul Delaware. Documentele datează din perioada în care Biden era vicepreşedinte, în mandatul preşedintelui Barack Obama.

Preşedintele Biden a declarat joi după-amiază că va coopera "total" în investigaţia Departamentului Justiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.