Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden şi-a manifestat dorinţa de a vizita Ucraina

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Şeful cancelariei prezidenţiale de la Kiev, Andri Ermak, a declarat că, în timpul conversaţiei telefonice cu preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, liderul de la Casa Albă, Joe Biden, şi-a manifestat dorinţa de a efectua o vizită în Ucraina – scrie RBC, precizând că vineri a avut loc prima convorbire telefonică dintre Biden şi Zelenski.

„Președintele Biden sprijină Ucraina, iar echipa sa apreciază foarte mult tot ceea ce face președintele Zelenski în privinţa implementării reformelor. Joe Biden a menţionat că așteaptă ocazia de a vizita din nou Ucraina și a reamintit discursul pe care l-a susţinut în Parlamentul ucrainean” – a declarat Andri Ermak, comentând convorbirea telefonică dintre președinții american şi ucrainean, potrivit rador.ro.

RBC aminteşte că ultimul președinte american care a vizitat Ucraina a fost George W. Bush. Vizita acestuia la Kiev a avut loc în primăvara anului 2008. Joe Biden a vizitat ultima dată Ucraina la începutul anului 2017, când era vicepreședinte în administrația Obama.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.