Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden, tur de forță în ultima zi în Europa: întâlnire cu președintele polonez Duda, vizită la refugiați și un discurs important

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Președintele american Joe Biden se va întâlni cu președintele polonez, Andrzej Duda, va vizita refugiați și va ține un discurs în ultima zi a călătoriei în Europa, anunță Mediafax.

Vizita președintelui american în Europa are scopul de a sincroniza modul în care aliații occidentali abordează războiul dintre Rusia și Ucraina și de a asigura națiunile că au sprijinul Statelor Unite ale Americii.

Sâmbătă, la Varșovia, Joe Biden va avea o întâlnire bilaterală cu președintele polonez, Andrzej Duda, pentru a discuta despre modul în care SUA și aliații săi răspund la criza refugiaților care a apărut ca urmare a războiului și se va întâlni cu refugiați ucraineni.

Înainte de a se întoarce la Washington, președintele va susține un discurs prezentat de Casa Albă drept un „discurs important".

Călătoria lui Biden prin Europa a început la Bruxelles, unde președintele american s-a întâlnit cu principalii aliați ai SUA. Călătoria se încheie într-o țară care se învecinează cu Ucraina unde problemele de securitate regională și criza umanitară în curs de desfășurare sunt în prim-plan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.