Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden va discuta cu Zelenski despre summitul online cu Vladimir Putin

abcnews.com
biden putin

Preşedintele american Joe Biden va avea o conversaţie telefonică, joi, cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre recentul summit virtual cu Vladimir Putin, a făcut cunoscut marţi consilierul său pentru securitate naţională, Jake Sullivan, notează AFP.

El a precizat în cursul unui briefing de presă că, după acest summit virtual, preşedintele american a vorbit cu liderii francez, german, italian şi britanic pentru "a-i informa (despre subiectele abordate) şi a se consulta reciproc în legătură cu calea de urmat", potrivit Agerpres.

Liderul administraţiei de la Washington nu a făcut "promisiuni sau concesii" în faţa cererilor lui Vladimir Putin, care ar dori în special ca NATO să-şi închidă uşa Ucrainei, a subliniat Jake Sullivan.

Preşedintele Statelor Unite consideră că orice ţară trebuie să poată "alege liber" cu cine să se asocieze, a mai spus demnitarul american.

Discuţiile prin videoconferinţă dintre preşedinţii Joe Biden şi Vladmir Putin au durat circa două ore, potrivit agenţiilor ruse de ştiri Ria Novosti, TASS şi Interfax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.