Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Jonas divorțează de actrița engleză Sophie Turner

Pulse.ng
game of thrones

Cântăreţul american Joe Jonas a depus marţi actele prin care a cerut divorţul de actriţa engleză Sophie Turner, devenită celebră după ce a interpretat personajul Sansa Stark în serialul TV "Game of Thrones", informează DPA.

Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, a declarat că această căsătorie este "iremediabil destrămată", potrivit documentelor depuse la un tribunal din comitatul Miami-Dade din statul american Florida, au relatat realizatorii emisiunii TV matinale "The Today Show", conform agerpres.

Sophie Turner, în vârstă de 27 de ani, şi Joe Jonas au semnat un contract prenupţial înainte să se căsătorească în 2019, iar acel document va dicta termenii în care va fi finalizat divorţul lor, a precizat site-ul TMZ. Cei doi artişti au împreună două fiice, în vârstă de trei ani şi de un an.

"Este în interesul copiilor minori ca părţile să deţină o responsabilitate parentală egală", au declarat avocaţii cântăreţului Joe Jonas, potrivit emisiunii "The Today Show".

Joe Jonas a alimentat zvonurile despre divorţul iminent al cuplului în timpul weekendului prelungit ocazionat de sărbătoarea Labor Day (Ziua Muncii), când a fost văzut fără verighetă vineri seară la un concert susţinut de trupa din care face parte, Jonas Brothers, la Minnesota State Fair.

După mai puţin de 48 de ore, site-ul TMZ a raportat că artistul a început să caute avocaţi specializaţi în divorţuri. Potrivit mai multor surse, Joe Jonas şi Sophie Turner aveau "probleme serioase" de mai multe luni, în pofida absenţei unor semnale evidente despre tensiunile ce existau în viaţa lor de cuplu.

La scurt timp după apariţia acelor informaţii, Joe Jonas a publicat pe Instagram o fotografie care îl arată purtând verigheta, pe care a purtat-o şi în timpul concertului susţinut de Jonas Brothers duminică în oraşul Austin din statul Texas.

Însă acest lucru nu l-a împiedicat să depună actele de divorţ în cursul zilei de marţi.

"Ei îi plac petrecerile, lui îi place să stea acasă. Au stiluri de viaţă diferite", a dezvăluit o sursă pentru TMZ.

Joe Jonas şi Sophie Turner s-au cunoscut în 2016 în timp ce muzicianul american cânta alături de trupa DNCE, iar actriţa engleză juca în popularul serial TV "Game of Thrones". În octombrie 2017, cei doi artişti au anunţat că s-au logodit.

Joe Jonas şi Sophie Turner s-au căsătorit în 2019, prima dată printr-o ceremonie oficială în Las Vegas, apoi în cadrul unui eveniment extravagant organizat în Franţa, alături de prieteni şi de familiile lor. Prima lor fiică, Willa, s-a născut în iulie 2020, iar cea de-a doua, al cărei prenume nu a fost dezvăluit, a venit pe lume în iulie 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.