Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Perry și-a anulat toate show-urile pe care le mai avea programate până la sfârșitul anului

metalinsider.net
joe perry

Muzicianul Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, spitalizat recent din cauza unor probleme respiratorii, după ce s-a prăbușit în culise, la un concert, și-a anulat toate show-urile pe care le mai avea programate până la sfârșitul anului, pentru a se reface, potrivit Associated Press, scrie Mediafax.

Pe 10 noiembrie, după ce a interpretat pe scena de la Madison Square Garden din New York, alături de Billy Joel, o variantă a piesei Aerosmith "Walk This Way", muzicianul a plecat la cabină, unde s-a prăbușit. Echipajul medical chemat la fața locului a folosit un tub traheal pentru a putea să elibereze căile respiratorii ale muzicianului, care a fost apoi internat în spital.

Perry acuza probleme respiratorii de mai multe săptămâni, iar primele vești din spitalul la care a fost transportat muzicianul vorbeau despre o congestie pulmonară.

Câteva zile mai târziu, chitaristul a scris un mesaj pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter: "Mă simt bine, mulțumesc pentru dragoste și sprijin".

În același timp, reprezentantul lui Perry a transmis într-un comunicat că acesta se va întoarce pe scenă pe 30 noiembrie.

Citește și: Steaua de pe Walk of Fame a lui Jennifer Lopez a fost vandalizată

Însă, marți, reprezentantul muzicianului a transmis că Perry și-a anulat toate concertele programate până la sfârșitul anului, întrucât trebuie să se odihnească.

Joe Perry, în vârstă de 68 de ani, este unul dintre muzicienii care au fondat trupa Aerosmith, în 1970, alături de basistul Tom Hamilton, solistul Steven Tyler, percuționistul Joey Kramer și chitaristul Ray Tabano, acesta din urmă fiind înlocuit din 1971 de Brad Whitford. Din 1979, Perry a avut mai multe proiecte muzicale solo, reluând activitatea cu Aerosmith în 1984. A fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame alături de trupă în 2001, iar, în 2013, a fost inclus, alături de Steven Tyler, în Songwriters Hall of Fame.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.