Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joel Matip, fundașul lui Liverpool, este incert pentru meciul cu Salzburg, din Liga Campionilor

liverpool

Joel Matip (28 de ani), fundașul central al lui Liverpool, este incert pentru meciul cu Salzburg, de miercuri, din grupa E a Ligii Campionilor, după ce a suferit o accidentare ușoară în meciul cu Sheffield United, anunță MEDIAFAX.

Jurgen Klopp, antrenorul echipei, a anunțat că internaționalul camerunez a suferit o lovitură în timpul meciului cu Sheffield United, de sâmbătă, din campionat, scor 1-0. Matip va fi supus unor investigații medicale amănunțite pentru a se stabili dacă este apt pentru meciul din Liga Campionilor.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Ploiești: 'Ghița e în Serbia/ Nu ne mai alungați tinerii'

De asemenea, tehnicianul german a explicat și care este starea lui Alisson Becker, portarul brazilian care a suferit o accidentare în chiar prima etapă a campionatului, în meciul cu Norwich, scor 4-1. Acesta ar putea reveni pe teren sâmbătă, la meciul cu Leicester, din Premier League.

"Joel Matip a încasat o lovitură ușoară cu Sheffield, dar va trebui să vedem despre e vorba. În afară de el, toată lumea ar trebui să fie în regulă. Sigur, mai sunt și jucătorii care nu au fost apți săptămâna trecută, cum ar fi Shaqiri, care este indisponibil. Alisson este foarte aproape de revenire, dar sigur nu mâine se va întâmpla asta. Cred că ar fi prea mult", a declarat Klopp, în cadrul unei conferințe de presă organizate marți.

Liverpool se află pe primul loc în campionat, cu șapte victorii din tot atâtea partide disputate. Campioana Europei nu a început la fel de bine în Liga Campionilor, pierzând primul meci din grupă, pe terenul lui Napoli, scor 0-2.

Citește și: Dincă bagă anchetatorii ÎN SPERIEȚI: Criminalul din Caracal are tendințe sinucigașe

Meciul dintre Liverpool și Salzburg, din grupa E a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 22:00, pe Stadionul "Anfield".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.