Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Johnny Depp produce un musical despre Michael Jackson

twitter.com
Johnny Depp

Johnny Depp produce un musical despre Michael Jackson, montarea fiind descrisă drept „o perspectivă inedită asupra împrejurărilor ciudate care i-au adus succesul lui Michael Jackson, dar și asupra scandalurilor care i-au distrus cariera”, spune The Guardian, potrivit Mediafax.

Povestea va fi spusă din perspectiva celebrei mănuși de paiete a regretatului cântăreț. Filmul va avea la bază "Pentru dragostea unei mănuși", descrisă ca o ”fabulă muzicală” sub semnătura dramaturgului Julien Nitzberg. Montarea nu a fost autorizată de moștenitorii megastarului.

Citește și: EXCLUSIV Din lac în puț! Ludovic Orban a făcut-o lată! Ultima numită, prinsă cu ilegalități! Ar avea dosar penal

Nitzberg a declarat că o importantă rețea de televiziune i-a cerut să scrie un film despre Regele Muzicii Pop, dar producția a fost oprită din cauza reluării acuzațiilor de abuz de minori formulate la adresa megastarului. Scriitorul a venit și cu soluția acestei probleme: "Ce ați spune dacă tot ce i s-a întâmplat rău lui Michael ar fi fost provocat de o mănușă extraterestră care a ajuns pe Pământ în căutare de sânge de băieți virgini?".

Cei din conducerea televiziunii nu au luat ideea în serios, așa că Nitzberg a trasformat-o în piesă de teatru. Ulterior, Nitzberg a început să lucreze cu compania de producție a lui Depp pentru a realiza o versiune scenică a ideii sale.

Montarea ”For the Love of a Glove/ Pentru dragostea unei mănuși” va avea premiera pe 25 ianuarie la Teatrul Carl Sagan și Ann Druyan din Los Angeles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.