Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Johnny Depp spune că a fost SNOPIT în bătaie de soție, după ce a pierdut 650 de milioane de dolari: femeia i-a dat 'o lovitură decisivă' - un pumn

johhnny depp

Johnny Depp tocmai a încheiat 5 zile de declaraţii în procesul contra publicaţiei The Sun, care l-a numit „bătăuş de soţie” în 2018. Depp a pledat nevinovat. Faimosul actor a dezvăluit că tocmai el ar fi o victimă, luându-şi bătaie de la soţie în 2016 pentru că a pierdut 650 de milioane de dolari, relatează Mediafax.

Citește și: Rusia începe distribuirea vaccinului împotriva coronavirusului: Va asigura o imunitate pentru o perioadă între cinci luni şi doi ani

Faimosul actor tocmai a declarat că fosta lui soţie, Amber Heard, i-a tras un pumn când a aflat că a pierdut 650 de milioane de dolari. Depp a declarat că pumnul fostei soţii a fost „o lovitură decisivă”, relatează Reuters.

Istoria lui Johnny Depp nu este una tocmai curată. S-a scris mult despre consumul lui de droguri şi despre faptul că îşi bătea soţia frecvent.

Publicaţia The Sun l-a numit, în 2018, „bătăuş de soţie”, după ce a avut probe că faimosul actor şi-a bătut soţia de cel puţin 14 ori de-a lungul a trei ani.

Bătăile au început în 2013, când Depp a fost orbit de gelozie, droguri şi alcool.

Citește și: INCREDIBIL Pe cine a introdus Ludovic Orban în Comitetul pentru implementarea Proiectului Unităţilor 3 şi 4 CNE Cernavodă

Johnny Depp a respins toate acuzaţiile ce i-au fost aduse, ba chiar a contracarat cu o întâmplare din 2016: după o întâlnire de business, actorul a aflat că a pierdut 650 de milioane de dolari, făcuţi de pe urma filmelor, din cauza foştilor manageri. Mai mult, a mai fost anunţat că a pierdut şi 100 de milioane de dolari din cauza că nu şi-a plătit taxele timp de 17 ani.

Depp i-a povestit fostei soţii, iar aceasta ar fi spus că o face de râs în faţa prietenilor, ca mai apoi să-i trântească un pumn, pe care Depp l-a numit „lovitura decisivă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.