Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jon Bon Jovi a primit o diplomă onorifică din partea Universităţii Pennsylvania

Bon Jovi

Jon Bon Jovi, solistul trupei rock Bon Jovi, a primit o diplomă onorifică din partea Universităţii Pennsylvania, care i-a acordat titlul de doctor în muzică, informează contactmusic.com, potrivit Agerpres.

Rockerul american, în vârstă de 57 de ani, a primit această recompensă la cea de-a 263-a ediţie a ceremoniei de absolvire organizată de prestigioasa universitate americană, ce a avut loc luni în Philadelphia. Jon Bon Jovi a fost premiat atât pentru realizările sale muzicale, cât şi pentru acţiunile lui umanitare, inclusiv pentru lansarea lanţului de restaurante comunitare Soul Kitchen în New Jersey. 

Artistul american a publicat pe Instagram o fotografie ce îl prezintă în timp ce poartă o robă şi o pălărie, alături de alţi absolvenţi. "E mai bine să fii un doctor decât să ai nevoie de un doctor", a scris Jon Bon Jovi într-un mesaj care însoţeşte fotografia.

Citește și: Trei testamente scrise de mână au fost descoperite în locuința cântăreței Aretha Franklin

"Mulţumesc Universităţii Pennsylvania şi felicitări tuturor absolvenţilor", a adăugat rockerul american. 

În timpul ceremoniei, absolvenţii au cântat un cântec celebru din repertoriul trupei Bon Jovi, "Livin' on a Prayer", iar decanul universităţii, Amy Gutmann, a lăudat activităţile caritabile ale artistului. 

Nu este însă pentru prima dată când Jon Bon Jovi a fost recompensat cu o diplomă onorifică. În 2001, rockerul american a primit titlul de doctor în ştiinţe umaniste din partea Universităţii Manmouth. 

În urmă cu câteva săptămâni, alţi doi artişti de seamă din industria muzicală americană, Justin Timberlake şi Missy Elliott, au fost recompensaţi cu diplome onorifice de doctor în muzică din partea Berklee College of Music din Boston.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.