Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jordi Alba, fundașul de la FC Barcelona, a suferit o accidentare în meciul cu Borussia Dortmund şi va lipsi aproximativ două săptămâni de pe teren

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Jordi Alba (30 de ani), fundaşul stânga de la FC Barcelona, a suferit o accidentare în timpul meciului cu Borussia Dortmund, de marţi, din grupele Ligii Campionilor, scor 0-0, şi va lipsi aproximativ două săptămâni de pe teren, potrivit presei din Spania, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dezastru! Şeful Transelectrica şi-a falsificat diploma de absolvire

În comunicatul emis de FC Barcelona, miercuri, se specifică faptul că Alba a suferit o leziune musculară la nivelul bicepsulul femural stâng. Spaniolul a fost schimbat în minutul 40 al meciului de la Dortmund, în locul său intrând Sergi Roberto.

Conform cotidianului As, Jordi Alba va lipsi între 10 şi 15 zile, astfel că va rata meciurile de campionat cu Granada (21 septembrie), Villarreal (24 septembrie) şi Getafe (28 septembrie). Fundaşul ar putea fi disponibil la următorul meci din Liga Campionilor, cu Inter Milano, din dat de 2 octombrie.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu are Mugur Isărescu

Pe postul de fundaş stânga, antrenorul Ernesto Valverde se mai poate baza pe Junior Firpo (23 de ani) şi Nelson Semedo (25 de ani).

În actuala stagiune, Jordi Alba a fost titular în toate cele cinci meciuri ale celor de la FC Barcelona, reuşind un gol, în etapa a doua din La Liga, contra lui Betis, scor 5-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.