Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jordi Alba, fundaşul stânga al echipei FC Barcelona, a acceptat reducerea salariului cu 25 la sută

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Fundaşul stânga al echipei FC Barcelona Jordi Alba a acceptat reducerea salariului său cu 25 la sută şi o parte a remuneraţiei lui va fi amânată până în 2024, informează mundodeportivo.es.

La nouă zile după ce a fost anunţată reducerea salariului lui Gerard Pique, FC Barcelona şi Jordi Alba au ajuns la un acord total similar, din cauza problemelor financiare suferite de clubul catalan, potrivit news.ro.

Contractul actual al jucătorului expiră în 2024.

Barca speră că Sergio Busquets şi Sergi Roberto îi vor urma exemplul pentru a contribui la reducerea masei salariale în limitele stabilite de LaLiga.

Alba (32 de ani) a vrut să apară la o conferinţă de presă imediat după meciul Barelona-Real Sociedad, din urmă cu opt zile. El a ţinut să precizeze că a dorit întotdeauna să colaboreze cu FC Barcelona.

"Întotdeauna am vrut să ajut clubul şi iubesc Barca. Nimeni nu trebuie să se îndoiască de mine", a spus el, adăugând atunci că nimeni din conducerea clubului nu îi ceruse oficial să accepte reducerea salariului.

În replică, a doua zi, preşedintele Joan Laporta a declarat că reprezentantul său a fost informat încă din 24 mai, iar la 8 iulie i-a fost trimisă jucătorului o scrisoare de la club.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.