Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jorge Costa, după ce a pierdut meciul cu FCSB în minutul 90: Nu am fost fericit cu prima repriză, poate că am respectat prea mult adversarul

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Cupa României

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Jorge Costa, a declarat, luni seară, că în prima repriză a meciului cu FCSB, jucătorii săi au respectat prea mult formaţia adversă.

"'Nu am fost fericit cu prima repriză, poate că am respectat prea mult adversarul. Sunt mulţumit de repriza a doua, îmi dă încredere pentru viitor. Cred că este clar că nu a fost penalti. Poate că după prima repriză nu meritam victoria, dar în a doua aţi văzut echipa mea. Ce am făcut în repriza a doua este un exemplu de ce trebuie să facem", a declarat Costa la Digisport.

Citește și: Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Sergiu Buş din penalti, în minutul 90.

Pentru Gaz Metan au marcat Deaconu '16 (penalti) şi Valente '60, în timp ce pentru FCSB au punctat Olaru '11 şi '31 şi Buş '90 (penalti).

Citește și: Vești pentru toți elevi din România! Când s-ar putea redeschide școlile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.