Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho, antrenorul care a ajuns cel mai rapid la 50 de victorii în Serie A

jose mourinho

Jose Mourinho, din această vară pe AS Roma, a devenit antrenorul care a ajuns cel mai rapid la 50 de victorii în Serie A, echipa sa învingând-o duminică pe Fiorentina cu 3-1 în prima etapă din noua ediţie de campionat, scrie Reuters.

Mourinho s-a întors în Serie A la unsprezece ani de la despărţirea de Inter Milano, cu care a reuşit o triplă istorică în 2010, câştigând campionatul, Cupa Italiei şi Liga Campionilor. Duminică, el a devenit tehnicianul care ajunge cel mai repede la 50 de succese în Serie A de când au fost introduse trei puncte pentru victorie în sezonul
1994-1995.

Portughezul are 50 de victorii după 77 de meciuri de Serie A, în celelalte mari campionate în care a activat el bifând şi mai repede această performanţă: în La Liga, el a obţinut 50 de victorii după primele 62 de jocuri, iar în Premier League, 50 de victorii după 63 de partide.

El este antrenorul care a ajuns cel mai rapid la 50 de succese în aceste trei campionate, însă a ales să glumească pe seama realizării sale.

"Vă rog să nu-mi arătaţi recordurile negative, doar pe cele bune", a postat Mourinho pe Instagram ca răspuns la un tweet al statisticianului Opta, ce a evidenţiat recordul său.

Portughezul l-a înlocuit în această vară pe compatriotul său Paulo Fonseca la echipa din capitala Italiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.