Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho, dezamăgit de lipsa de susținere a conducerii AS Roma după suspendarea sa de către UEFA

jose mourinho

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei italiene de fotbal AS Roma, şi-a exprimat dezamăgirea faţă de lipsa de susţinere a conducerii clubului roman ca urmare a suspendării sale pentru patru meciuri de către UEFA, după incidentul de la finala Europa League din sezonul trecut pierdută în faţa lui Sevilla (1-4 la loviturile de departajare), pe 31 mai 2023, informează cotidianul L'Equipe.

După ce a pierdut finala, Jose Mourinho l-a apostrofat pe arbitrul meciului, Anthony Taylor, în parcarea stadionului Puskas Arena din Budapesta, conform agerpres.

În consecinţă, Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a decis să dicteze patru meciuri de suspendare împotriva tehnicianului portughez în vârstă de 60 de ani, care va rata astfel primele meciuri ale echipei sale în Europa League în acest sezon, după ce a încheiat pe locul 6 în Serie A în sezonul trecut.

"Dacă mă întrebaţi care este lucrul care mă fragilizează în doi ani şi jumătate la Roma, eu aş răspunde că nu este plecarea lui Mhitarian, un jucător la care ţin mult, nici faptul că am jucat un an şi jumătate cu doar patru fundaşi centrali, în timp ce normal era să fi avut şase. Cel mai trist lucru este să nu fi susţinut într-o asemenea situaţie", a afirmat Mourinho într-un interviu pentru cotidianul Corriere Dello Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.