Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho este nemulțumit de lotul lui Manchester United

www.skysports.com
Jose Mourinho

Învins cu 1-0 de Juventus Torino pe Old Trafford, Jose Mourinho (55 de ani) a apărut supărat la finalul meciului, când a recunoscut superioritatea evidentă a adversarilor, a dus discuţia într-o zonă inconfortabilă pentru şefi şi i-a ridicat în slăvi pe Leonardo Bonucci şi Giorgio Chiellini, scrie Mediafax.

Portughezul şi-a petrecut toată vara cerându-le şefilor bani pentru transferuri de top care să o transforme pe United într-o favorită la câştigarea Ligii Campionilor, iar înfrângerea de marţi seară l-a făcut să scoată din nou în evidenţă acest lucru. Vizibil inferior campioanei Italiei, "Specialul" a lăsat orgoliul departe: "Juventus e campioană de şapte ani, a jucat două finale de Ligă în ultimii patru sau cinci ani şi tot nu e mulţumită cu ce are. Vor mai mult, mult mai mult! I-au avut pe Higuain şi Dybala, acum vor şi mai mult. Au mers după Ronaldo, merg după cei mai buni jucători ai lumii. Un club mare, cu o mare dorinţă de a avea un viitor strălucit. Fac totul pentru a câştigat. Nu doar Liga Campionilor, ci tripla", a spus Mourinho, al cărui discurs a căpătat tente ironice în momentul în care reporterul l-a întrebat dacă transferurile pe bani mulţi sunt soluţuia: "Să ajungem la nivelul lui Juventus? Al Barcelonei? Al lui Real Madrid? Al lui Manchester City? Cum putem atinge acest nivel? Nu e uşor, desigur. Majoritatea jucătorilor mari sunt la echipe de top, deci va trebui să muncesc cu ceea ce am", a punctat Mourinho, care a cheltuit aproximativ 400 de milioane de lire sterline pe transferuri începând cu 2016, anul în care a devenit managerul lui Manchester United.

Citește și: Cristiano Ronaldo şi-a făcut un selfie cu un fan al echipei Manchester United, care a reușit să pătrundă pe teren la finalul meciului cu Juventus

În contextul în care echipa sa are mari probleme în axul central al defensivei, iar a lui Juventus a funcţionat la capacitate maximă pe Old Trafford, lusitanul şi-a exprimat admiraţia pentru "stâlpii" din apărarea adversarilor: "Domnii Bonucci şi Chiellini ar putea merge la Harvard să predea cursuri despre cum să fii un fundaş central".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.