Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho l-a invitat la masă Callum Hynes, băiatul de mingi care a ajutat clubul Tottenham să câștige meciul cu Olympiakos din Liga Campionilor

www.skysports.com
Jose Mourinho

Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham Hotspur, l-a invitat la masa organizată înaintea partidei cu Bournemouth, scor 3-2, pe băiatul de mingi, Callum Hynes, anunță MEDIAFAX.

În timpul meciului din Champions League dintre Tottenham și Olympiakos , Hynes a înapoiat foarte rapid mingea, pentru a fi repusă în joc, înaintea golului egalizator. De fericire, Mourinho l-a îmbrățișat pe Callum. În urma partidei, managerul a dorit să îl invite în vestiar pe băiat, însă acesta nu mai era pe teren.

Citeşte şi: VIDEO Imagini absolut ȘOCANTE din vasul în care 14.000 de oi au fost LĂSATE captive vreme de 3 zile de autoritățile române

Pentru a-l recompensa, Mourinho l-a invitat la masa organizată înaintea partidei cu Bournemouth.

”Iubesc băieții de mingi inteligenți. Am fost un băiat de mingi briliant când eram copil. Acest copil a fost briliant. El înțelege jocul și a oferit o <>”, a spus managerul lui Tottenham, conform Mirror, despre Callum Hynes.

”Jose nu trebuia să facă asta. A fost foarte frumos din partea lui să mă caute. Sincer, mi-a făcut ziua, viața. Iubesc clubul Tottenham Hotspur și acesta a fost un moment minunat pe care nu îl voi uita niciodată”, a spus Hynes, potrivit aceleiași surse.

În meciul cu Bournemouth, Callum și-a reluat postul de băiat de mingi și a sărbătorit alături de Mourinho golurile marcate de Tottenham.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.