Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho: 'Nu sunt Mr Chelsea. Sunt în acelaşi timp şi Mr Porto, Mr Inter sau Mr Real Madrid. Sunt omul cluburilor unde lucrez'

jose mourinho

Jose Mourinho se pregătește să debuteze pe banca tehnică a noului său club, Tottenham. Sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 14:30, gruparea londoneză, cu "The Special One" în funcția de antrenor merge pe terenul celor de la West Ham, în etapa a 13-a din Premier League, potrivit Mediafax.

Cu prilejul meciului de sâmbătă, Jose Mourinho a susținut prima conferință de presă în calitate de antrenor al formației Tottenham.

"Nu sunt Mr Chelsea. Sunt în acelaşi timp şi Mr Porto, Mr Inter sau Mr Real Madrid. Sunt omul cluburilor unde lucrez. Dorm în pijamaua clubului meu, sunt un om al clubului. Dar în acelaşi timp şi sunt omul cluburilor la care am mai fost", astfel Jose Mourinho a lăsat să se înțeleagă că nicio echipă la care a fost în trecut nu este mai importantă decât actuala.

Ultimele acțiuni înainte de războiul final - Ce fac Iohannis și Dăncilă în ultima zi de campanie

În plus, tehnicianul portughez a precizat a rămas într-o relație bună cu oamenii cu care a lucrat și că încă păstrează legătura cu aceștia: "Dacă vreţi, puteţi să-i sunaţi pe prietenii mei de la Real Madrid. Am foarte mulţi prieteni încă acolo. Primul dintre ei este preşedintele (n.red. - Florentino Perez). El mă iubeşte, iar eu îl iubesc pe el. Sunt foarte mândru că am lăsat în urmă atâtea relaţii bune. Chiar ieri cred că am primit 50 de mesaje de la oameni cu care am lucrat la Manchester United. Unii mi-au scris, alţii m-au sunat. Oameni cu care eu am colaborat acolo. Aceste detalii sunt mai importante decât medaliile şi trofeele".

Jose Mourinho a fost numit miercuri, 20 noiembrie, în funcția de antrenor al clubului din Londra, Tottenham, după ce l-a înlocuit pe tehnicianul argentinian Mauricio Pochettino, care a stat pe banca londonezilor mai bine de cinci sezoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.