Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho pregătea transferul 'salvator' când a fost dat afară de la Manchester

www.skysports.com
Jose Mourinho

Jose Mourinho (55 de ani) pregătea un transfer monstruos înainte să fie dat afară de la Manchester United, scrie mediafax.

citește și: LOVITURA de GRAȚIE, dată de Senat: OUG pe Legile Justiției, RETRIMISĂ în Comisia Iordache

"Specialul" voia să-şi betoneze apărarea fragilă şi era gata să achite o sumă impresionantă pentru transferul unui fundaş central. Este vorba despre Kalidou Koulibaly (27 de ani), de la Napoli, camerunezul fiind şi pe lista Barcelonei.

Manchester United a anunţat, miercuri, despărţirea de Jose Mourinho. Rezultatele şi jocul slab i-au pus capac managerului portughez, care şi-a încheiat şederea pe Old Trafford mai repede decât era preconizat. Presa din Anglia susţine că "Specialul" pregătea o "bombă" pe piaţa transferurilor. Daily Express scrie că antrenorul făcuse o ofertă de 105 milioane de euro pentru colegul lui Vlad Chiricheş, Kalidou Koulibaly, dar conducătorii "Diavolilor" l-au dat afară.

Totuşi, interesul lui United pentru Koulibaly ar putea fi în continuare de actualitate. Dezvăluirea ofertei a fost făcută chiar de preşedintele napoletanilor, Aurelio De Laurentiis. Koulibaly joacă la Napoli din 2014, când italienii l-au transferat de la Genk, în schimbul a aproximativ 8 milioane de euro. Apărătorul camerunez este şi pe lista de transferuri a Barcelonei, conform presei din străinătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.