Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jose Mourinho, umilit la ultimul meci al lui Manchester United din campionat

jose mourinho

Jose Mourinho a avut parte de un moment unic în cariera sa! Antrenorul lui Manchester United a fost întâmpinat la conferința de presă de doar 3 jurnaliști. Portughezul a câștigat meciul din ultima etapă din Premier League cu Crystal Palace, 2-0, însă când s-a dus la conferința de presă de după meci a avut parte de o surpriză neplăcută!

Acolo se aflau doar trei jurnaliști. Mourinho a rămas și el uluit de acest lucru și imediat după ce s-a așezat la pupitru s-a și ridicat și a părăsit sala. Practic conferința a durat aproximativ 10 secunde. Există totuși o explicație pentru lipsa jurnaliștilor de la conferință. Majoritatea se aflau pe teren, unde jucătorii dădeau turul stadionului alături de copii, pentru a-i saluta pe cei prezenți în tribune, o tradiție în Anglia după ultimul meci al sezonului.

Mourinho a fost prezent și la microfonul televiziunii lui Manchester United, unde a vorbit doar 17 secunde și a spus că se va concentra pe finala Europa League, apoi a plecat din direct, conform gsp.ro. Manchester United a terminat pe locul 6 în Premier League, poziție care asigură participarea în grupele Europa League. Totuși, echipa lui Mourinho are șansa să joace în grupele Ligii Campionilor dacă va câștiga finala Europa League de peste trei zile cu Ajax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.