Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Josep Maria Bartomeu: 'Neymar nu revine la Barcelona. Nici nu o să se întoarcă, nici nu este prevăzut să se întâmple acest lucru'

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a dezmințit știrea referitoare la revenirea lui Neymar la clubul catalan. Oficialul blaugrana nu este singurul care a spus că transferul nu este posibil. Și atacantul brazilian a scris pe rețelele de socializare că nu se va întoarce lângă Messi & Co, scrie Mediafax.

"Neymar nu revine la Barcelona. Nici nu o să se întoarcă, nici nu este prevăzut să se întâmple acest lucru", a precizat președintele clubului, potrivit sport.es.

Acesta a explicat de ce jucătorul lui PSG nu mai are cum să ajungă la campioana Spaniei: "Nu a existat niciun telefon și nicio întâlnire. Nu ne plac jucătorii care își plătesc clauza de reziliere și pleacă"

În ceea ce privește perioada de mercato din această iarnă, Baromeu a mărturisit: "Nu vrem să transferăm pe nimeni. Am făcut un lot mai mic și contăm pe jucătorii pe care îi avem la academie, pentru a acoperi eventualele accidentări de la echipa mare".

FC Barcelona a revenit pe primul loc în La Liga după ultima etapă. Pe Camp Nou, catalanii s-au impus cu 4-2 în fața echipei Sevilla și sunt liderii clasamentului cu 18 puncte, adunate în nouă runde.

Citește și: Ovidiu Hațegan a fost desemnat să fie la centrul meciului FC Barcelona - Inter Milano, din Liga Campionilor

Victoria în fața formației pregătite de Pablo Machin a fost umbrită de accidentarea vedetei grupării blaugrana. Lionel Messi a suferit o fractură la mâna dreaptă și va absenta aproximativ trei săptămâni. Luni, 22 octombrie, a început recuperările, însă, potrivit presei din Spania, decarul Barcelonei va reveni pe teren în momentul în care va fi apt 100%.

Atacantul argentinian a mai suferit o accidentare, care l-a ținut departe de fotbal în septembrie 2015. Atunci a fost indisponibil pentru că a avut o ruptură a ligamentului colateral intern al piciorului stâng.

Miercuri, 24 octombrie, Barcelona, va întâlni pe teren propriu, de la ora 22:00, echipa Inter Milano, în etapa a treia din grupa B a Ligii Campionilor. Cele două formații sunt la egalitate de puncte, șase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.