Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Josko Gvardiol ar putea deveni cel mai scump fundaș central din lume

wikipedia

Croatul Josko Gvardiol ar putea deveni cel mai scump fundaş central din lume în cazul în care s-ar transfera de la RB Leipzig la campioana Angliei, Manchester City, suma aflată în discuţie fiind de 90 milioane euro, scrie DPA.

Ziarul Bild scrie că transferul urmează să fie anunţat oficial în următoarele zile după ce ambele cluburi ar fi ajuns la un acord. Conform unor informaţii, examenul medical ar urma să fie efectuat vineri, la Manchester, dacă cele două cluburi vor semna înţelegerea, conform Agerpres.

Taxa de transfer ar eclipsa cele 87 de milioane de euro plătite de Manchester United în 2019 pentru Harry Maguire, de la Leicester City.

Gvardiol, în vârstă de 20 de ani, a atras atenţia cluburilor de top din Europa prin evoluţiile sale remarcabile pentru naţionala Croaţiei la Cupa Mondială de anul trecut, iar presa britanică scrie că antrenorul lui City, Pep Guardiola, doreşte foarte mult să-l aducă pe croat la echipa sa.

Transferul lui Josko Gvardiol ar reprezenta un nou record pentru RB Leipzig, deţinătoarea Cupei Germaniei, care l-a vândut în weekend pe internaţionalul maghiar Dominik Szoboszlai la FC Liverpool pentru 70 de milioane de euro, după ce îl cedase luna trecută pe atacantul francez Christopher Nkunku la Chelsea Londra, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.